Om mig

Har sedan jag var ca 20 år haft ett stort intresse för vin och sprit. Genom mina resor till bl.a Italien, Spanien och USA har jag fått uppleva en mängd vingårdar där jag insett vilket enormt arbete som krävs vid vinframställning. Har därmed fått enorm respekt för deras arbete.

Det fina med vin är att ingen oavsett erfarenhet kan vara fullärd inom vinets ädla konst, finns alltid nya delar att upptäcka och vinindustrin utvecklas konstant.

Min blogg kommer främst handla om vin men kommer även skriva om sprit. Stort fokus kommer helt klart ligga på viner från Italien, detta då jag redan i tidig ålder föll pladask för dess mat och kultur. Tror att jag inom en snar framtid kommer fördjupa mig och specialisera mig på Italien. Kommer självfallet skriva om viner från all världens hörn.

I min blogg kommer jag gå emot vissa vinbloggar som gör allt för att försvåra för ”vanliga” människor att få en bättre inblick i vinets värld. Tyvärr skriver många bloggare om viner som är nästintill omöjliga att få tag i, där bloggen blir en form av inbördes beundran. Jag kommer att skriva om viner i alla prisnivåer, och bara om vin som jag själv tycker om. Allt från billigt till dyrt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s